Skip to content

سئو چیست؟ آشنایی با بهینه سازی سایت

سئو

در دنیای پرشتاب امروز، اینترنت به یه عنصر جدایی‌ناپذیر از زندگی بشر تبدیل شده . کسب و کارها هم برای رونق و بقای خودشون، ناگزیر به حضور تو این دنیای مجازی هستن. اما چجوری می‌تونیم تو این فضای شلوغ و پررقابت، دیده شیم و به مشتریان بالقوه ی خودمون دست پیدا کنیم؟ در اینجا، سئو (Search Engine Optimization) به عنوان راهکاری معجزه آسا ظهور می‌کنه و به شما کمک می‌کنه تا قفل موفقیت تو این دنیای پر رمز و راز دیجیتال رو باز کنین!

سئو چیست و مخفف چه کلمه‌ای است؟

سئو مخفف عبارت Search Engine Optimization به معنی بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو ست. به بیان ساده تر، خدمات سئو به مجموعه اقداماتی گفته میشه که برای ارتقای رتبه وب سایت شما ،تو نتایج جستجوی موتورهای جستجو مثل گوگل، یاهو و بینگ انجام می‌شه.

هرچقدر رتبه وب سایت شما تو نتایج جستجو بالاتر باشه، افراد بیشتری اونو مشاهده میکنن و در نتیجه ترافیک بیشتری به سمت سایت شما روانه میشه.

چرا سئو مهم است؟

رقابت تو دنیای کسب و کارهای اینترنتی خیلی شدید شده، برای همین صاحبان سایت ها واسه کسب رتبه خوب تو موتورهای جستجو مثل گوگل، دنبال پیدا کردن یه شرکت فعال در زمینه سئو با طراحان و مهندسان حرفه ای هستن تا بهشون کمک کنه تا به هدفشون برسن. خدمات سئو سایت هم شامل همه فعالیت هایی میشه که هدف اصلیشون بهینه سازی سایت برای رسیدن به جایگاه و رتبه تاپ تو صفحه نتایج جستجوئه. برای همین اگه دنبال شرکتی هستین که بتونه بهترین خدمات سئو رو ارائه کنه تا بتونین به نتیجه دلخواه تون برسین، سایت ماهور به شما کمک میکنه تا بیشتر و بهتر در بین مردم شناخته بشین و محصولات و خدمات برندتون رو بیشتر بین کاربران جامعه مطرح کنین.

مراحل سئو سایت کدامند؟

  • جلسه آشنایی
  • عقد قرارداد و شروع به کار
  • تحقیقات کلمات کلیدی
  • سئو تکنیکال
  • سئو محتوا
  • سئو خارجی
  • گزارش دوره ای

سئو تکنیکال

سئوی تکنیکال به معنی بهینه‌سازی عناصر فنی مثل سرعت بارگذاری صفحات، استفاده از فایل robots.txt و sitemap.xml، بهینه‌سازی موبایل فرندلی، و…

  • بهینه سازی کدهای سایت

با بهینه سازی کدهای سایت، شناسایی سایت شما توسط موتورهای جستجو خیلی آسون تره و علاوه بر این، سرعت لود سایت بالاتر میره. Source code سایت، هسته اصلی طراحی و آپلود سایت شناخته میشه و شامل چندین فایل مرتبط به هم هست. کدهای سایت مجموعه ای از کدهای html javascript و css هستن.

  • بررسی ساختار URL

ساختار URL در بهینه سازی موتور جستجو (SEO) نقش مهمی ایفا می کنه. این ساختار باید ساده برای انسانها و مفهومی برای موتورهای جستجو باشه. بررسی میزان ترافیک، روند ایندکس شدن صفحات و… به ساختار URL وابسته هستن. شما می تونین با آنالیز و ارتقا این موارد به بالا رفتن رتبه سایتتون کمک کنین.

  • بررسی فایل robots.txt

فایل robots.txt، یک فایل متنی ساده هست. با استفاده از این فایل می تونین به ربات های گوگل و کراولرها، دستورات دلخواهتون رو بدین. درست تنظیم شدن این فایل مهمه؛ چرا که وجود هر اشتباهی ممکنه سایت شما رو بطور کامل از فهرست خارج کنه. واسه بررسی و تنظیم این فایل می تونین از Robot Tester گوگل برای پیدا کردن هر خطا و اشتباهی استفاده کنین.

  • بررسی و بهینه سازی ساختار سایت

اصلی ترین مورد در بهینه سازی ساختار سایت دسترسی راحت تر کاربران و کراولرها به صفحات سایت هست. شما میتونین با ارتقا ساختار سایت که مربوط به دسترسی کاربران و کراولرها به صفحات وب سایت و محتوای سایت شماست، دقیق تر و بهتر سایت تون رو به مخاطبان معرفی کنین و نرخ بازدید سایت تون رو بالا ببرین.

  • بردکرامب در سایت

بردکرامب ها راهنمای مسیر سایت هستن و به کاربر نشون میدن که کجای سایت هستن. بردکرامب تاثیر زیادی روی جنبه های تجربه کاربر آنلاین داره. بردکرامب سبب بهبود تجربه کاربری، افزایش زمان حضور کاربر در سایت، بهبود رتبه سایت و کاهش بانس ریت میشه. علاوه براین گوگل به سادگی اطلاعات لازم در مورد سایت رو کسب میکنه و ساختار اون رو شناسایی می کنه.

  • داده های ساختار یافته

داده های ساختار یافته، اطلاعات سازماندهی شده در قالب یک قطعه کد هستن که به موتورهای جستجو در درک محتوای سایت کمک می کنن. لغاتی که موتورهای جستجو مانند گوگل استفاده می کنن؛ اسکیما هستن و محتوای شما رو به کدی که گوگل میتونه با استفاده از اون محتوای سایت شما رو پردازش کنه، تبدیل می کنن.

  • استفاده از تگ کنونیکال

با استفاده از تگ کنونیکال می تونین به موتورهای جستجویی که در حال پردازش صفحات سایت شما هستن، اطلاع بدین که محتوای اصلی سایت در این صفحه در حال پردازش قرار دارن یا در صفحه دیگه ای آپلود شدن. علاوه بر این، با استفاده از تگ کنونیکال محتوای تکراری و کپی شده توسط موتورهای جستجو شناسایی میشه و تأثیر مهمی در رتبه بندی سایت داره.

  • بررسی و اصلاح 404

خطای 404 محتوای متنی یا بصری هست که وقتی کاربر روی لینکی کلیک می کنه یا یه URL رو تو مرورگرش سرچ می کنه، اگه چنین آدرسی در سایت وجود نداشته باشه، سرور خطای 404 رو نشون میده که به معنای “چنین صفحه ای در سرور وجود ندارد” هست. بازیابی صفحه، اصلاح لینک ها، ایجاد پیج تخصصی 404 و ریدایرکت کردن کاربران و ربات های موتور جستجو به صفحات مرتبط، از روش های اصلاح این خطا هستن.

  • نقشه سایت

نقشه سایت فایلی با فرمت XML هست که در سایت قرار می گیره و به موتورهای جستجو اجازه میده تا تمام قسمت ها و URL ها رو شناسایی و ثبت کنن. در نقشه سایت تمام مقالات، دسته بندی ها و صفحاتی که داخل سایت قرار گرفتن، لیست شدن. بنابراین ربات های گوگل علاوه بر شناسایی و ثبت صفحات سایت، می تونن همه لینک ها و صفحات سایت رو ایندکس کنن.

  • بهینه سازی سرعت سایت

سرعت لود سایت برای کاربران خیلی مهمه و اگه سرعت لود شدن سایتی بیشتر از 3 ثانیه طول بکشه، کاربر سایت رو می بنده. سرعت بالای لود سایت باعث کاهش نرخ پرش، افزایش نرخ تبدیل و کسب رتبه بهتر در نتایج جستجوی ارگانیک میشه. سرعت لود سایت ارتباط مستقیمی با تجربه کاربران داره، بنابراین با بهینه سازی سرعت لود، میشه به رتبه بندی بالایی رسید.

  • بررسی ریسپانسیو

واسه سازگار بودن سایت با دستگاه های مختلف، بررسی ریسپانسیو بودن قابل اهمیته. با توجه به اینکه کاربران از دستگاه های مختلفی واسه بازکردن سایت ها استفاده می کنن، صاحبان و طراحان سایت ها باید جوری سایت ها رو طراحی کنن تا صفحات سایت به صورت کامل و صحیح در دستگاه های دیجیتالی مختلف واسه کاربران نمایش داده بشن.

  • راه اندازی پروتکل ssl در سایت 

راه اندازی پروتکل ssl در سایت، اتصال بین کاربر و سایت رو امن و رمزگذاری می کنه. در این انتقال اطلاعات، بجز سیستم شما و سرور، شخص یا سیستم دیگه ای به اطلاعات شما دسترسی نداره. Ssl در رتبه بندی سایت، حفظ اطلاعات و کسب اعتماد کاربران و افزایش ترافیک سایت تاثیر مهمی داره.

  • بهینه سازی جاوا اسکریپت

هدف از بهینه سازی جاوا اسکریپت، آماده کردن وبسایت های جاوا اسکریپت برای خزیدن ربات های گوگل و نمایش در نتایج جستجو هست. این کار به وبسایت هایی که بر اساس جاوا اسکریپت نوشته شدن، کمک می کنه تا رتبه بهتری در نتایج موتور جستجو داشته باشن. مهم ترین تأثیرات بهینه سازی جاوا اسکریپت در لینک ها، متا دیتا و سرعت لود صفحه هست.

سئو داخلی

سئو داخلی به اقداماتی گفته میشه که  داخل وب سایت و برای بهبود رتبه اون تو نتایج جستجو انجام میشه. مواردی مثل بهینه‌سازی محتوا، بهینه سازی عکس ها.

  • تحقیق کلمات کلیدی

کلمات کلیدی، عباراتی هستن که کاربران برای کسب اطلاعات در موضوعات مختلف در موتورهای جستجو وارد می کنن. تحقیق کلمات کلیدی سبب رشد ترافیک سایت، لینک سازی، کسب رتبه بالا، معرفی و ارتقا سئو وب سایت و افزایش فروش میشه.

  • تولید محتوا

تولید محتوا در سئو، از اصولی ترین مباحث seo به شمار میره که هر مدیر سایتی باید اطلاعات کافی در مورد اون داشته باشه. شما برای ارتقا رتبه سایتتون در موتورهای جستجو مثل گوگل، میتونین از روش هایی مانند طراحی ساختار URL های مرتبط با محتوا، مطالعات میدانی، آنالیز سایت رقبا، ارتقاء تگ های عنوان، تولید محتوای تصویری و ویدئویی با کیفیت و… استفاده کنین.

  • بهینه سازی تگ های عنوان و توضیحات متا

تگ های عنوان یا Title tag، یکی از اجزا HTML هست که عنوان یک صفحه وب رو مشخص می کنه. متاتگ ها به موتورهای جستجو برای درک صفحات سایت کمک می کنن. در بهینه سازی title tag ها باید به طول عنوان، تمایز از رقبا، استفاده از کلمات کلیدی، نوشتن عناوین جذاب و استفاده از اعداد توجه کنین.

  • لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی یعنی وصل کردن صفحه ای از یه سایت به صفحه دیگه ای از همون سایت. با استفاده از تکنیک هایی مثل تکنیک مرزبندی در محتوا، لینک دهی به صفحات جدید از محتوای پربازدید، ساخت صفحات خوشه ای و لینک سازی به دسته اصلی می تونین به بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و مهم جلوه دادن سایتتون در نظر گوگل کمک کنین. 

  • بهینه سازی تصاویر

شما باید محتوای تصویری سایتتون رو برای کاربرا و موتورهای جستجو بهینه سازی کنین. انتخاب فرمت مناسب، فشرده سازی تصاویر، آپلود تصاویر خاص، سفارشی کردن نام فایل های تصویر، متن جایگزین مناسب، توجه به ساختار فایل تصویری و کیفیت اون، اضافه کردن تصاویر به نقشه سایت از جمله مواردی هستن که در بهینه سازی تصاویر باید بهشون توجه کنین.

  • متن جایگزین تصویر یا Alt

زمانی که مرورگر نمی تونه تصاویر رو به درستی نمایش بده، تگ های Alt جایگزین متنی برای تصاویر هستن. افزودن متن جایگزین تصویر به سایت شما کمک می کنه تا با مرتبط کردن کیوردها با تصاویر، رتبه بندی بهتری در موتورهای جستجو داشته باشه.

سئو خارجی

سئو خارجی به اقداماتی گفته میشه که  خارج از وب سایت و برای بهبود رتبه اون تو نتایج جستجو انجام میشه. مواردی مثل لینک‌سازی، فعالیت تو شبکه‌های اجتماعی و بازاریابی محتوا.

  • بررسی رقبا

شما برای ارتقای سایتتون باید سایتی متمایز از رقبا داشته باشین. با آنالیز و بررسی کلمات کلیدی، بک لینک ها و محتوا سایت رقبا میتونین سایت قدرتمندی طراحی کنین. همچنین با ارتقاء تجربه کاربری، سرعت لود بالا و محتوای یونیک از رقبا پیشی بگیرین.

  • چینش استراتژی سئو خارجی

برای رسیدن به نتایج دلخواه در چینش استراتژی سئو خارجی، باید سایت رقبا و وضعیت فعلی سایتتون رو بررسی کنین و سپس بر اساس نتایج بدست اومده از آنالیزهای خود، با استفاده از روش هایی مثل ارتقاء تجربه کاربری، سرعت لود سایت، تولید محتوای یونیک و با کیفیت و سایر روش های استراتژی سئو خارجی، به اهداف مدنظرتون برسین.

  • اجرای کمپین سئو خارجی

اجرای مراحل کمپین سئو مانند بررسی عوامل مرتبط با سئو خارجی، بررسی وضعیت سایت، تعیین هدف از تشکیل کمپین، تولید محتوای اصولی، لینک سازی خارجی، تبلیغات، فعالیت در شبکه های اجتماعی و… کمک زیادی به ارتقا رتبه و بهبود سئو سایت می کنن.

انواع روش های سئو سایت

سئو کلاه سفید

سئو کلاه سفید (White Hat SEO) به مجموعه ای از تمام فعالیت های سئو سایت و روش های بهینه سازی سایت گفته میشه که کاملاً با قوانین موتورهای جستجو مثل گوگل، منطبق باشن و به دنبال دور زدن موتورهای جستجو نباشن. در سئو کلاه سفید، تمرکز بر روی حفظ الگوریتم و تکنیک های تعریف شده از طرف گوگل هست. بنابراین، با رعایت این تکنیک ها، شما میتونین رتبه سایتتون در این موتور جستجو رو بهبود بدین. این روش متاسفانه بسیار زمان بر هست و در برخی حوزه ها با استفاده از این روش نمیشه به رتبه مدنظر دست پیدا کرد. 

سئو کلاه خاکستری

در سئو کلاه خاکستری، برخی از فعالیت های سئو سایت منطبق با قوانین و الگوریتم های گوگل هستن و برخی فعالیت ها مثل رپورتاژ آگهی، که برای به دست آوردن رتبه برتر استفاده میشن، منطبق بر قوانین گوگل نیستن.  بنابراین، با توجه به اینکه در این روش فعالیت های گوگل در یک مرز خاکستری انجام میشن، به این حالت سئو کلاه خاکستری میگن. اگه این روش به درستی انجام بشه بهترین روش و مناسب ترین روش برای سئو سایت است. 

سئو کلاه سیاه

در سئو کلاه سیاه، از تکنیک و فعالیت هایی برای به دست آوردن رتبه برتر استفاده میشه که برخلاف قوانین و الگوریتم های گوگل هستن. این روش خیلی خطرناک و پر ریسکه و احتمال پنالتی سایتتون وجود داره. با وجود ریسک بالای سئو کلاه سیاه، امکان نتیجه گرفتن و رسیدن به رتبه برتر در کوتاه مدت با این روش وجود داره.

معجزه ای در کسب و کار آنلاین

فرض کنین شما صاحب یه فروشگاه اینترنتی هستین. با وجود اینکه محصولات باکیفیت و قیمتی مناسب ارائه می‌دین،  به خاطر عدم رعایت اصول سئو، وب سایت شما تو نتایج جستجو دیده نمی‌شه و مشتریان بالقوه از وجود اون بی‌خبر هستن.

تو این شرایط، سئو مثل معجزه‌ای عمل می‌کنه و با افزایش رتبه وب سایت شما تو نتایج جستجو، ترافیک و بازدید سایت رو بالا میبره. این افزایش ترافیک، به معنی بازدیدکنندگان بیشتر ، مشتریان بیشتر و در نهایت فروش بالاتره.

سئو به درد چه کسانی می‌خورد؟

سئو به درد هر کسب و کاری می‌خوره که به دنبال افزایش فروش و رشد تو دنیای دیجیتال باشه. فرقی نمی‌کنه که شما صاحب یه فروشگاه اینترنتی، یه وب سایت خبری، یه وبلاگ آموزشی یا هر نوع وب سایت دیگه ای باشین. سئو می‌تونه به شما کمک کنه تا به مخاطبان هدفتون برسین.

به صورت تخصصی تر، سئو میتونه برای گروه های کسب و کار زیر مفید واقع شه:

کسب و کارهای آنلاین

هر کسب و کاری که فعالیت‌هاشو  از طریق وب‌سایت یا فروشگاه آنلاین انجام می‌ده، نیاز به سئو داره تا بتونه در برابر رقبای خودش قرار بگیره و ترافیک کیفی  خوبی رو به سمت وب‌سایتش جذب کنه.

بازاریابان دیجیتال

افرادی که تو زمینه بازاریابی دیجیتال فعالیت می‌کنن، نیاز به دانش و تجربه ای تو زمینه سئو دارن تا بتونن بهترین استراتژی‌ها و روش‌های سئو رو برای مشتری هاشون ارائه بدن.

وب‌مسترها و مدیران وب‌سایت

اگه شما فردی هستین که  مسئولیت مدیریت و بهینه‌سازی وب‌سایت یا بلاگ ، به عهده ی خودتونه،به دانش و تخصص تو زمینه سئو نیاز دارین، تا بتونین وب‌سایتتون رو بهینه‌سازی کنین و به نتایج بهتری برسین.

صاحبان کسب و کارهای محلی

صاحبان کسب و کارهای محلی هم می‌تونن از سئو بهره ببرن تا بین نتایج جستجوی محلی بهتر دیده شن و ترافیک محلی خوبی رو به سمت وب‌سایت یا فروشگاه آنلاین خود جذب کنن.

مزایای سئو

  • افزایش ترافیک ارگانیک

بهینه سازی به شما کمک می‌کنه تا ترافیک بیشتری رو به صورت رایگان و از طریق موتورهای جستجو به وب سایتتون جذب کنین.

  • افزایش آگاهی از برند

وقتی رتبه سایت بالایی داشته باشین، برندتون بیشتر دیده و شناخته میشه. در نتیجه تو ذهن آدما موندگارتر میشین و فروشتون بالاتر میره.

  • کاهش هزینه‌های تبلیغات

تو مقایسه با روش‌های تبلیغاتی سنتی مثل تبلیغات بنری و تبلیغات تو شبکه‌های اجتماعی،سئو خیلی ارزون‌تر و مقرون به صرفه تره.

  • بهبود تجربه کاربری

با رعایت درست اصول سئو، وب سایتتون برای کاربران قابل‌دسترسی‌تر و پر استفاده‌تر میشه. همین امر، تجربه کاربری موفق تری براتون میسازه.

  • افزایش نرخ تبدیل

بهینه سازی درست بهتون کمک می‌کنه تا بازدیدکنندگان وب سایتتون رو به مشتریان تبدیل کنین.

معایب سئو

سئو سایت در کنار مزایای بیشماری که داره، مثل هر چیز دیگه ای معایبی هم داره که دونستن اونها خارج از لطف نیست.

  •  زمان بر بودن کار سئو
  • بازگشت سرمایه در درازمدت
  • هزینه های بالای سئو برای سایت
  • عدم وجود تضمین
  • رقابت شدید در فضای مجازی
  • امکان جریمه شدن
  • الگوریتمی بودن سئو

عبارت های پر کاربرد در سئو

SEM

SEM مخفف SEARCH ENGINE MARKETING و به معنی بازاریابی موتور جستجوئه. این روش یکی از استراتژی های دیجیتال مارکتینگ برای افزایش حضور کاربر در صفحه نتایج گوگل هست. SEM از ترکیب سئو و تبلیغات گوگل برای افزایش حضور کاربر در صفحه نتایج جستجو و افزایش ترافیک سایت استفاده می کنه.

SMO

SMO مخفف Social Media Optimization و به معنی بهینه سازی شبکه های اجتماعی هست. استفاده از استراتژی SMO، سبب هدایت ترافیک ارگانیک از انواع شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، فیسبوک، لینکدین، توییتر به سایت میشه و سبب افزایش اعتبار و فروش شما میشه.

SMM

SMM مخفف Social Media Marketing و به معنی بازاریابی شبکه های اجتماعیه. استفاده از این استراتژی سبب استفاده از قدرت ویوی بالا در شبکه های اجتماعی برای تبلیغات، دیده شدن و جذب کلیک برای سایت میشه. در این روش بازاریابی، از رسانه های اجتماعی برای جذب مخاطب بیشتر و ارتقا رتبه و فروش استفاده میشه.

HEO

HEO مخفف Human Enjoyment Optimization و به معنی بهینه سازی تجربه انسانه. یعنی متخصصان بازاریابی، محتوایی جذاب براساس علایق انسانها تولید می کنن. در این استراتژی طراحان برای موتورهای جستجو محتوا تولید نمی کنن، بلکه هدف اونا تجربه کاربری خوب هست. البته این به این معنا نیست که کلمه کلیدی نداشته باشین، بلکه شما باید تمرکزتون رو روی تولید محتوای با کیفیت بذارین که رضایت موتورهای جستجو و انسانها رو جذب میکنه.

PPC

PPC مخفف Pay Per Click به معنی تبلیغات کلیکی هست. این روش یکی از مدل های تبلیغات گوگل ادوردز هست که در اون تبلیغ کننده ها با استفاده از پلتفرمی مثل Google Ads، تبلیغات خودشون رو روی صفحات نمایش میدن و به ازای هر بار کلیک کاربران روی تبلیغ، سایت و خدمات شما دیده میشه.

CTR

CTR مخفف Click Through Rate به معنی نرخ کلیک هست. نرخ کلیک به نسبت افرادی گفته میشه که در نتایج گوگل روی سایت شما کلیک می کنن. نرخ کلیک در ابزار سرچ کنسول سایت نمایش داده میشه. با نوشتن عناوین برای کاربر، نه موتورهای جستجو، بهینه سازی توضیحات متا، استفاده از اطلاعات اسکیما مارک آپ و افزایش کیفی محتوا می تونین نرخ کلیک سایت تون رو بالا ببرین.

CPC

CPC مخفف Cost Per Click و به معنی هزینه هر کلیک هست. هر کلیک روی تبلیغات ویدیویی یا متنی شما، نشون دهنده یه مراجعه به لندینگ پیج هست. cpc در واقع میزان هزینه ای هست که به ازای هر کلیک کاربر روی تبلیغات شما پرداخت میشه و این کمک می کنه تا با بهبود و ارتقا فعالیت های تبلیغاتی خودتون، هزینه بازاریابی رو کاهش بدین.

CTA

CTA مخفف Call To Action و به معنی اقدام به عمل هست. CTA یه مفهوم بازاریابی هست. صاحبان سایت ها میخوان کاربرا بعد از مطالعه یه صفحه از سایت، وارد صفحات دیگه سایت بشن و در سایتشون حضور داشته باشن. برای دستیابی به این هدف باید از انواع روش های CTA استفاده کنین که شامل دانلود فایل، تخفیف خرید یه محصول، اهدا جایزه یا تخفیف در صورت عضویت در یک لیست و… میشه.

CR

CR مخفف Conversion Rate به معنی نرخ تبدیل هست. این اصطلاح به درصد افرادی اشاره می کنه که عملی در راستای هدف دلخواه شما انجام میدن.

آشنایی با الگوریتم های جستجوی گوگل

  • الگوریتم رقص گوگل
  • الگوریتم باکس گوگل
  • الگوریتم پیج رنک
  • الگوریتم کافئین
  • الگوریتم هیلتاپ
  • الگوریتم ونیز
  • الگوریتم دزد دریایی
  • الگوریتم پنگوئن
  • الگوریتم EMD
  • الگوریتم Payed Loan
  • الگوریتم فرد
  • الگوریتم مدیک
  • الگوریتم موبایل گدون
  • الگوریتم موبایل فرست اندکس
  • الگوریتم MUM
  • آپدیت E-E-A-T
  • الگوریتم Helpful Content
  • و…

آشنایی با شغل سئو

مدت زمان لازم برای یادگیری سئو

افرادی که می خوان سئو رو بطور تخصصی یاد بگیرن، با وجود منابع آموزشی کاملی که به صورت آنلاین و حضوری وجود داره، با آموزش اصولی و تمرین کافی می تونن در زمانی حدود 5 تا 8 ماه اصول سئو رو بطور کامل یاد بگیرن.

بهترین روش یادگیری سئو سایت

بهترین روش یادگیری سئو سایت در دنیای امروزی، مراجعه به منابع معتبر آموزشیه. این منابع آموزشی شامل وب سایت ها، کتب، دوره های آموزشی آنلاین و ویدیوهای آموزشی هستن. علاوه بر اینها، تجربه عملی و آزمایش مفاهیم سئو در پروژه های واقعی و تمرین مکرر واقعا موثر هستن.

آموزش سئو

افرادی که می خوان به یه متخصص سئو در شغل سئو سایت تبدیل بشن، باید مهارت های لازم در این زمینه رو یاد بگیرن. شرکت در دوره های آموزشی مختلف در این زمینه مانند دوره های آنلاین سئو وبسایت، دوره های حضوری، استفاده از کتب و ویدیوهای آموزشی، کمک زیادی به افراد در مسیر آموزش سئو می کنه.

کتاب ها

کتب زیادی برای آموزش سئو در سراسر جهان وجود داره که علاقه مندان می تونن با مطالعه اونها دانش سئو خودشون رو ارتقا بدن. لیست بهترین کتاب های سئو به شرح زیر هست:

  • SEO 2024 (استراتژی هوشمندانه)
  •  SEO MODY EASY
  •  The Long Tail
  • Google Adwords 2024
  •  SEO Mystery 2023
  •  Data Driven SEO with Python

دوره ها و منابع آنلاین

دوره ها و منابع آنلاین بی شماری در سراسر دنیا و به زبان های مختلف برای یادگیری سئو وجود داده که در ادامه لیست برخی از بهترین دوره ها و منابع آنلاین رو معرفی می کنیم.

  •  دوره آنلاین سئو منیجر
  • دوره صفر تا صد سئو با محسن طاووسی
  •  دوره منتورینگ سئو فرین آکادمی
  • دوره آموزش SEO Master وبسیما
  • دوره جامع سئو Modiresite
  • دوره آموزش toplearn
  • دوره آموزش سئو academyit
  • دوره آموزش سئو وبسایت digital mentor

شاخص های کلیدی عملکرد (KPI) در سئو

KPI در سئو شاخص کلیدی عملکرد و مخفف Key Performance Indicator هست. با استفاده از این شاخص می تونین میزان موفقیت پروژه های سئو رو ارزیابی کنین. مهمترین KPI ها در سئو:

  • نرخ بازگشت سرمایه (ROI)
  • نرخ تبدیل
  • نرخ پرش (Bounce Rate)
  • نرخ ماندگاری در سایت
  •  Organic Sessions
  •  رتبه بندی کلمات کلیدی
  •  Backlinks

سخن پایانی

صاحبان مشاغل برای اینکه بتونن تو رتبه های تاپ گوگل قرار بگیرن، باید از خدمات سئو استفاده کنن. خدمات سئو تنوع زیادی دارن که از بین اونها میشه به سئو داخلی، خارجی و تکنیکال، تولید محتوای اختصاصی اشاره کرد. در اینجا سعی کردیم سئو رو بطور کامل معرفی کنیم و در نظر داریم با ارائه خدمات تخصصی و کامل در مجموعه ماهور اعتماد شما رو به دست بیاریم. اگه نیاز به خدمات سئو دارین و به دنبال شرکتی هستین تا بتونین کارهای سایتتون رو بدون نگرانی بهش بسپرین، توصیه می کنیم با ما در تماس باشین و با دریافت مشاوره بهترین تصمیم رو بگیرین.

سوالات متداول

سئو بهتر است یا گوگل ادز؟

سئو و گوگل ادز به نوعی مکمل هم هستن و شما باید براساس هدفتون از بین این دو، یکی رو انتخاب کنین. اگه میخواین فروشتون رو برای یه مدت مشخصی افزایش بدین، گوگل ادز انتخاب مناسبیه اما اگه به دنبال موفقیت طولانی مدت در فروش و ارتقا رتبه در موتورهای جستجو هستین، سئو گزینه مناسبی برای هدف شماست.

مدت زمان لازم برای سئو سایت چقدر است؟

پاسخ این سوال وابسته به فاکتورهای متعددی هست. برای مثال وضعیت اولیه سایت، میزان رقابت در حوزه فعالیت، کیفیت محتوا، استراتژی های استفاده شده، آپدیت الگوریتم های موتورهای جستجو، میزان تبلیغات هر سایت از جمله فاکتورهای تاثیرگذار برای پاسخگویی به این سوال هستن، اما بطور کلی ممکنه چند ماه تا چند سال زمان برای سئو سایت لازم باشه.

سریع ترین راه یادگیری سئو کدام است؟

سریعترین راه یادگیری سئو استفاده از منابع آموزشی معتبر و تمرین عملی پروژه های سئو هست.

هنوز کامنتی وجود ندارد، اولین نفر باشید.


وارد کردن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با تیم ماهور